90 dagars öppet köp   Snabb leverans   Alltid lågt pris

Du har inga produkter i din varukorg.

Herman Miller stolar

Herman Miller Inc är en stor och marknadsledande amerikansk tillverkare av kontorsmöbler samt även möbler och annan utrustning för hemmet. Det som kanske mest av allt har gjort Herman Miller till en sådan enorm framgångssaga över hela världen är nog företagets inriktning på att tillverka kontorsstolar. Med klassiska Herman Miller stolar i stil med Aeron, Embody, Mirra, Sayl och Celle samt en hel rad andra så har man profilerat sig som en tillverkare av ergonomiskt utformade och i allra högsta grad bekväma kontorsstolar.


Herman Millers Olika modeller

Aeron är en stol som passar för alla oavsett längd eller kroppsformat. Stolen har en speciell funktion som fördelar kroppsvikten på ett naturligt sätt.

Embody är en miljövänlig stol vars konstruktion är återvinningsbar till 95 procent när den har gjort sitt. Embody är uppföljaren till Aeron.

Kontorsstolen Mirra är på många sätt ett litet tekniskt under. Den formar sig nämligen automatiskt efter användaren men kan även justeras manuellt om man så önskar.

Om du vill ha en bra stol med lång hållbarhet till ett budgetpris så ska du köpa Sayl. Tiltkontroll fram och bak är standard på denna kontorsstol. Celle är en stol som kombinerar ett innovativt stöd med snyggt utseendeoch skön komfort.


Väljer du att handla din Herman Miller Stol hos oss så väljer du att handla tryggt med fri frakt, mot faktura och 30 dagars öppet köp.


Herman Miller

Inga produkter matchar ditt urval.