Bungypump vandringsstavar - Sortiment.se

Varukorg  

Inga produkter

Frakt 0 kr

Moms 0 kr

Totalt 0 kr

Priser inkl. moms

Till kassan

Fri frakt på order över 199 kr

Bungypump vandringsstavar

Svenska Bungypump gör träningsstavar för alla, oavsett om du är vältränad, ung eller gammal. Stavarna går att justera i längd så att de passa för olika individer och alla stavar har ergonomiska handtag. I kombination med flera modeller för olika terräng och motstånd så kommer du att kunna hitta en stav för dina specifika behov.  

Bungypumps träningsstavar har rekommenderats och testats av flera träningsexperter och av medicinskt expertis. Detta understryker deras positiva effekt på din träning och den nytta de gör för kroppen.  Har du ett rehabiliterande syfte med din träning så är Bungypump skonsam och effektiv för axlar, skuldror, rygg och knän. Bungypump har fått toppbetyg i flera träningsmagasin, dags- och kvällspress.  

Söker du en effektivare träning i vardagen eller på vandringsturen så får du just det. Du får en både bredare och en mer effektiv träning när du går med Bungypump. De hjälper till att höja förbränningen med upp till 77 % jämfört med en vanlig promenad och 90 % av kroppens muskler sätts i arbete.  Du kommer att känna att kroppen får arbeta mer och att du får en bättre träning.  Bungypump tar steget från att vara gångstav till att vara en riktigt effektiv träningsstav.

Träningsstavarna tillverkas i Sverige och håller en hög nivå med ett års garanti på stavarna. Du handlar dem tryggt med 90 dagars öppet köp, fri frakt och med fri retur.

Det finns inga produkter i denna kategori
top